Om Haslev

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune. Byen, der ligger i Region Sjælland, har 11.897 indbyggere (2019).

Haslev ligger 60 kilometer sydvest for København, 20 kilometer sydøst for Ringsted, 23 kilometer sydvest for Køge og 25 kilometer nordøst for Næstved. Byen er en af de største ikke-købstæder i Danmark, da den aldrig har haft købstadsstatus.

Haslev er kommunesædet i Faxe Kommune og er kommunens største by. På Haslevs hovedgade, Jernbanegade, finder man butikker fra Haslev Kirke og til stationen. I Vestergade og på Torvet ligger ligeledes en række butikker.

I byen ligger også Faxe Kommunes hovedbibliotek: Haslev Bibliotek 

 

 

Læs evt. mere om Haslev her http://da.wikipedia.org/wiki/Haslev

Her er links til skønne områder omkring os : 

http://visitfaxe.dk

http://visitringsted.dk

http://visitmoen.d

www.visitnaestved.dk


 

 

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zomme ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.